Αρχική

Πρωτοποριακά On-line Σεμινάρια για προετοιμασία στην Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης σύμφωνα με το πλαίσιο της υπ΄αριθμ. ΓΠ/20082/23.10.2012 της Υπουργικής Απόφασης «Σύστημα Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης» (Φ.Ε.Κ. 2844/Β'/2012), με μοριοδότηση.
 
Απευθύνεται:
   1. Σε υποψήφιους εκπαιδευτές Δημοσίων ΙΕΚ, ΣΕΚ, ΣΔΔ, ΚΔΒΜ κτλ.
   2. Σε υποψήφιους για πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εκπαιδευτές ενηλίκων.
    Όλους όσους ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους, θέλουν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης, για την εισαγωγή τους στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Για να ενταχθεί κάποιος μέσω εξετάσεων στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. πρέπει να ανήκει σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

    1. Κάτοχος μεταπτυχιακού στην εκπαίδευση ενηλίκων, ή τη Δια Βίου μάθηση ή τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση.
    2. Ήδη ενταγμένος στο Εισαγωγικό Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων ή σε άλλα Μητρώα Εκπαιδευτών και έχετε παρακολουθήσει επιτυχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών 300 ωρών του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας ή άλλα προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών διάρκειας τουλάχιστον 100 ωρών, από φορείς που ανήκουν στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα
    3. Ο έχων εμπειρία 150 ωρών στην εκπαίδευση ενηλίκων.
   3. Σε όλους όσους θέλουν να λάβουν μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εκπαίδευση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό του Βρετανικού φορέα πιστοποίησης προσόντων NOCN ο οποίος δραστηριοποιείται σε 180 χώρες.
   4. Σε όλους όσους θέλουν να λάβουν μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εκπαίδευση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό του Βρετανικού φορέα πιστοποίησης προσόντων NOCN ο οποίος δραστηριοποιείται σε 180 χώρες

Προσοχή! Αν κάποιος δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες και θέλει να συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης, θα πρέπει να παρακολουθήσει σεμινάριο το οποίο θα προκηρύξει κάποια στιγμή ο ΕΟΠΠΕΠ.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις κατηγορίες και τα διαδικαστικά θα βρείτε εδώ: http://www.eoppep.gr σελ. 44 άρθρο 67

Σκοπός
Σκοπός των On-Line σεμιναρίων είναι:
1. η προετοιμασία υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων στις διαδικασίες εξέτασης πιστοποίησης για την εισαγωγή τους στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και ταυτόχρονα η επιπλέον μοριοδότηση σε προκυρήξεις ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΣΕΚ, ΚΔΒΜ
2. η δυνατότητα εκπαίδευσης σε όλα τα άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης.
3. η δυνατότητα απόκτησης του πιστοποιητικού NOCN του Βρετανικού φορέα πιστοποίησης προσόντων με τίτλο "Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης"
4. η δυνατότητα να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται εξαιτίας της προσιτής τιμής (από 90€) καθώς και της ευκολίας να το παρακολουθήσει κάποιος από το σπίτι ή το γραφείο του (on-line σεμινάριο) χωρίς φυσική παρουσία.
 
Χρονική Διάρκεια- Κόστος Σεμιναρίων:
 Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων: 60 ώρες (κόστος 90€)
 Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων: 150 ώρες (κόστος 130€)
 

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων με πιστοποίηση NOCN: 60 ώρες (κόστος 140€)

 
Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων με πιστοποίηση NOCN: 150 ώρες  (κόστος 230€)
 
Τόπος Υλοποίησης: On-Line (χωρίς φυσική παρουσία)
 • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Login

Καλωσόρισες στην Πλατφόρμα Online-Seminaria.