Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Συχνές ερωτήσεις

Απάντηση:

Η πλατφόρμα του www.online-seminaria.gr περιέχει ένα σύνολο από νέα και καινοτόμα σεμινάρια, τα οποία δίνουν την δυνατότητα στους υποψήφιους εκπαιδευόμενους να εξοικειωθούν με την διαδικτυακή εκπαίδευση και να ευρύνουν το γνωστικό τους επίπεδο. Η λίστα του www.online-seminaria.gr, συνεχώς θα αυξάνεται με νέα σεμινάρια διαμορφωμένα να προσφέρουν τα εργαλεία και να διδάξουν τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρειάζεται να έχει κάποιος για την επαγγελματική του πορεία.

Η δομή των μαθημάτων είναι οργανωμένη με τρόπο ώστε να μπορεί ο χρήστης:

α) να παρακολουθεί το σεμινάριο διαβάζοντας τις παρουσιάσεις

β) να έχει ολοκληρωμένο το υλικό σε  εγχειρίδια

γ) να παρακολουθεί  τα επεξηγηματικά βιντεομαθήματα όπου βήμα-βήμα αναλύοντιαι οι απαντήσεις σε ερωτήματα ή επεξηγούνται οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί μια ενέργεια

δ) να εκτελεί τις Ασκήσεις  αυτοαξιολόγησης σε κάθε ενότητα

ε) να μελετά του χρήσιμους συνδέσμους του κάθε σεμιναρίου 

και όλα αυτά μέσα από την πιο σύγχρονη, διαδραστική και φιλική πλατφόρμα τηλεπαίδευσης.

Απάντηση:

Οι ημερομηνίες και ο τόπος των εξετάσεων, καθώς και τα εξεταστικά κέντρα ανακοινώνονται από τον NOCN. Μόλις ολοκληρώσετε την τελική/ες εξέταση/εις του www.online-seminaria.gr και σας αποσταλεί η Βεβαίωση Σπουδών, θα είστε έτοιμοι για να προχωρήσετε στις εξετάσεις του NOCN στις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.
Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και από το site του www.online-seminaria.gr

Απάντηση:

Βήμα 1. Μεταβείτε στις Ενότητες του Σεμιναρίου που επιλέξατε ξεκινώντας από την Ενότητα 1 ή  πλοηγηθείτε σε όποια Ενότητα επιθυμείτε.

Βήμα 2. Σε κάθε Ενότητα υπάρχει το απαραίτητο υλικό που πρέπει να μελετήσετε. Το υλικό αυτό είναι  Παρουσιάσεις και Εγχειρίδια σε μορφή pdf, που χαρακτηρίζονται ως έγγραφα και μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα όλα εαν επιλέξτε από το μενού την επιλογή Έγγραφα. Σε  κάθε ενότητα υπάρχουν επίσης και σχετικοί βοηθητικοί σύνδεσμοι που σας παραπέμπουν σε επιλπέον πληροφορίες και υλικό. 

Βήμα 3. Σε κάθε Ενότητα υπάρχουν και τα βιντεομαθήματα ή επεξηγηματικά βίντεο που σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τις έννοιες της κάθε Ενότηας. Όλα τα πολυμεσικά αρχεία μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα  εαν επιλέξτε από το μενού την επιλογή Πολυμέσα. 

Βήμα 4. Σε κάθε ενόττητα υπάρχουν και Ασκήσεις αυτοαξιολόγησης που μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας το πόσο καλά κατανοήσατε την ενότητα που μελετάτε. Στις Ασκήσεις αυτές υπάρχουν ερωτήσεις (πολλαλής επιλογής, ΝΑΙ/ΟΧΙ, συμπήρωσης κενού, και άλλες) οι οποίες εμφανίζονται με τυχαίο τρόπο κάθε φορά ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε πλήρως τις νέες έννοιες που σας παρουσιάζονται. Τις Ασκήσεις αυτές μπορείτε να τις εκετελείτε όσες φορές το επιθυμήτε.

Βήμα5. Στο Τέλος του σεμιναρίου ενεροποιείται η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ που περιέχει συνολικά 20 ερωτήσεις από τις Ασκήσεις που κάνατε στις προηγούμενες Ενότητες. Την ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ μπορείτε να την εκτελέσετε έως 3 φορές και ο βαθμός μιας εκ των τριών να πρεπει να είναι μεγαλύτερος του 50%. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ολοκληρώνεται και ο κύκλος του Σεμιναρίου και θα σας σταλεί Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου που επιλέξατε.

Την παραπάνω διαδικασία έως το Βήμα 4 μπορείτε να την επαναλάβετε μέχρι να συμπληρωθούν οι ώρες/μήνες του σεμιναρίου.

Απάντηση:

Για να συμπληρωθεί το σύνολο των ωρών, θα πρέπει να συνδέεστε στην πλατφόρμα, να παρακολουθείτε τα βιντεομαθήματα και να εξασκείστε στα τεστ, ώστε να καταγράφονται οι ώρες σας, ώσπου να ολοκληρωθεί η παρακολούθηση του σεμιναρίου  και να ολοκληρώσετε τις online εξετάσεις αξιολόγησης που θα διεξάγονται στο τέλος κάθε ενότητας ή στο τέλος του σεμιναρίου.

Απάντηση:

Αφού ολοκληρώσετε τη παρακολούθηση του σεμιναρίου, θα λάβετε Βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚεΔιΒιΜι Computer.gr & το online-seminaria.gr

Εαν επιλέξατε να πιστοποιηθήτε και με NOCN τότε μετά την επιτυχή εξέταση σας στις εξετάσεις που θα οριστούν από τον NOCN θα λάβετε και Πιστοποιητικό του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε.

(Οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων NOCN σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο θα ανακοινώνονται στη σελίδα online-seminaria.gr)

Απάντηση:

Βήμα 1: Συμπληρώνετε και αποστέλλετε ηλεκτρονικά την φόρμα Εγγραφή σε Σεμινάριο

Βήμα 2:  Κάνετε κατάθεση στην τράπεζα το ποσό που αντιστοιχεί στο κόστος του σεμιναρίου.

Βήμα 3:  Αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email  info@online-seminaria.gr (εναλλακτικά ενημερώνετε τηλεφωνικά).

Βήμα 4: 2-3 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, θα σας αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης και μπορείτε να αρχίσετε το σεμινάριο.

Απάντηση:

ΌΧΙ. Υπάρχει πρόγραμμα ελέγχου IP και κίνδυνος διακοπής της πρόσβασής σας.

Απάντηση:

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού που αντιστοιχεί στο σεμινάριο που επιλέξατε να παρακολουθήσετε στους παρακάτω λογαριασμούς τραπεζών, γράφοντας στη αιτιολογία το Ονοματεπώνυμό σας και τον τίτλο του σεμιναρίου.

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ | ΙΒΑΝ: GR4401104650000046544049201

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK | ΙΒΑΝ: GR1202601310000740200352193

Τα στοιχεία του δικαιούχου είναι ΝΑΤΣΙΚΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε -  "COMPUTER.GR"

Αφού καταχωρήσετε σωστά τα στοιχεία κατά την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί νόμιμο παραστατικό πληρωμής.

Απάντηση:

Οι επαγγελματίες μπορούν να λάβουν το παραστατικό πληρωμής τους με τιμολόγιο αντί για απόδειξη, αρκεί να συμπληρώσουν στην φόρμα εγγραφής τα στοιχεία της επιχείρησής τους.

Απάντηση:

Η χρονική διάρκεια της πρόσβασής σας, αναφέρεται στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκόλυνση επιθυμείτε σχετικά με την παράταση της πρόσβασης σας, εαν υπάρχει λόγος.